Dochter van de onderwereld – booktour

In december is de booktour van “Dochter van de onderwereld” van Theo-Henk Streng gepland. Meer dan 31 lezers zullen “Dochter van de onderwereld” lezen en hun mening geven op Instagram en andere sociale kanalen.

Over “Dochter van de onderwereld”

Nikki Verdonk is de 15-jarige hoofdpersoon in het boek “Dochter van de onderwereld”. Zij is een dwarse puber en heeft het op school niet makkelijk. De reden: mensen zijn bang voor haar vader. Haar vader is ‘s lands beruchte crimineel Jaap Verdonk. Onlangs nog wist hij aan een fikse gevangenisstraf te ontkomen, door een belangrijke getuige spoorloos te laten verdwijnen. Dankzij een vormfout werd hij vrijgesproken en is hij nog altijd op vrije voeten.

Maar het houdt niet op met zijn dood. Ook Nikki moet nu vrezen voor haar leven.

Terwijl haar moeder de zaken probeert draaiende te houden, azen gevaarlijke criminelen op Jaaps plekje in de onderwereld.

Nikki ontdekt dat haar vader niet voor iedereen de man was die zij kende en dat hij meer vijanden dan vrienden had. In ieder geval genoeg vijanden om hem te willen vermoorden.

Maar wie heeft Jaap Verdonk vermoord? En waarom?

Cover

Theo-Henk Streng Dochter van de onderwereld
Beste young adults boeken – Dochter van de onderwereld

Trailer

Over Theo-Henk Streng

Theo-Henk Streng (1986) is de schrijver van “Dochter van de onderwereld”. In 2004 kreeg hij een eervolle vermelding bij de nationale schrijfwedstrijd WriteNow! Diezelfde wedstrijd won hij in 2005. Daarna verschenen van zijn hand meerdere jeugdthrillers bij uitgeverij Holland. Ook schreef hij detectives voor kinderen bij uitgeverij Averbode en werkte hij mee aan leesboeken bij uitgeverijen Borre Educatief en Delubas. “Dochter van de onderwereld” verscheen in 2022 bij de nieuwe uitgeverij Hip Publishing.

Theo-Henk Streng
Theo-Henk Streng

Booktour

De booktour vindt plaats in december 2022.

Theo-Henk Streng schreef Dochter van de onderwereld
Kluitman novelles
Kluitman novelles

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *